Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Nørrebrogade, 2200 København N

Økonomi *

Husleje

17.300,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
800,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
51.900,00 kr.
- Depositum
51.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
147 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Charmerende, lys og nyere renoveret lejlighed beliggende på 4. sal lige ved Søerne i København. Da lejligheden ligger i baghuset til ejendommen i starten af Nørrebrogade, er den ganske ugenert, men stadig med et skønt lysindfald. I ejendommen er der elevator, og til hver lejlighed hører der opbevaringsrum i kælderen. Fra ejendommen er der kun få minutters gang til gode indkøbsmuligheder, caféer og restauranter, smukke grønne områder samt Nørreport Station med de bedste tog- og busforbindelser.

Lejligheden indeholder: Entré. En dejlig stor og lys stue i åben forbindelse med køkkenet/alrum, indeholdende alle hårde hvidevarer. 2 soveværelser, hvoraf det ene er med garderobeskabe. Et stor badeværelse med bruseniche, samt vaskemaskine og tørretumbler.

Kig forbi til åbne hus mandag d. 11 februar fra kl. 16:15-16:35 og oplev denne skønne lejlighed med egne øjne.

Indgang ved den store grønne port på Nørrebrogade lige mellem Loke cykler og Emmerys

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.