Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Glostervej, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

13.300,00 kr.

Forbrug
600,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.300,00 kr.
- Depositum
39.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
90 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Filippa Haven er en del af den nye bydel på Grønttorvet i Valby. Her udlejes denne skønne 3-værelses lejlighed med altan og meget tæt på den store, fælles tagterrasse. Lejligheden ligger i et nyt byggeri på første etage og med let adgang til byggeriets fælles tagterrasse.
Lejligheden indeholder:
Hvidt klassisk køkken, med alle hårde hvidevarer, i åben forbindelse med lys stue og udgang til stor altan. Stort soveværelse samt børneværelse. Moderne badeværelse med flotte fliser og vægophængt toilet samt bruseniche. Herudover vaskesøjle.
Til lejligheden hører aflåst depotrum på ca. 3m2 placeret i kælderen. Der er elevator.
Grønttorvsparken bliver en stor oase, som samler området og plantes til med nøddebuske, æble- og frugttræer. Kort afstand til Valbys butikker, Shoppingcenter Spinderiet og kun 6 km til Rådhuspladsen.
Husdyrtilladelse kan gives til et husdyr, som skal godkendes af udlejer.
Fotos udefra samt fra tidl. prøvebolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.