Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Central 1-værelses i Billund

Økonomi *

Husleje

2.817,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
24 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
mindst 3 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden er beliggende i hyggelige og rolige omgivelser, i en tidligere plejehjemsbygning, helt centralt i Billund midtby.
Denne prisbillige 1-værelses lejlighed er ideel for en enlig, en studerende eller en pendler, som ønsker at bo tæt på alt.
Indenfor 200 meter findes to supermarkeder (Rema 1000 og Super Brugsen), butikker, busstationen, bytorvet og biblioteket. Samtidig er der kort afstand til Legoland, lufthavnen, Lalandia og Lego House.
Selve lejligheden består af et mindre køkken, et større badeværelse samt en stue. Lejligheden har en god indretning uden spildplads. Badeværelset er stort og har både håndvask, toilet og bruser. I køkkenet findes kogeplader, køleskab og kombiovn. Bemærk der er ingen køkkenvask. I ejendommens fællesareal forefindes derimod et større fælleskøkken, hvor der også er flere hvidevarer, som må anvendes.
Depotrum forefindes i flere størrelser og kan tilvælges.
Til ejendommen hører endvidere et større haveanlæg og der er generelt gode udendørs faciliteter og opholdsarealer.
Der er i alt 17 lejligheder i bygningen.

Udover lejen betales:

A conto varme: 200 kr.

Vand: 150 kr.

El-bidrag: 150 kr.

Vaskeri: 200 kr.

Husdyr er ikke tilladt.
Lejemålet overtages nymalet.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.