Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

1 værelses lejlighed - Vestervang, 7850 Stoholm Jylland

Økonomi *

Husleje

2.002,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
154,00 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
5.637,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
38 m²
Værelser
1 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Vestervang, Stoholm
Afdelingen er beliggende Vestervang 1-25, 2-12 og 30-56. Der er tale om 6 rækkehuse i to plan med lille tilhørende have og terrasse. Øvrige boliger er i 2 plans etage byggeri. Beliggende i hyggeligt område i midten af Stoholm. Alle huse har separat skur/depotrum. Parkeringspladser ved boligerne. Mange af husene ligger med udsigt ud til friarealer. Tæt til skole, institutioner, idrætshal med mange tilbud og rekreative områder. Bus og togforbindelse til bla. Viborg og Skive. Mange indkøbsmuligheder i Stoholm. Overfor bebyggelsen er der indkøb. Afdelingen har sammen med Åparken eget fælleshus, hvor der er mulighed for at leje værelser.
Der er indlagt fiberbredbånd i alle lejemål.

Åparken
Afdelingen er beliggende Åparken 11-24, 31-58,61-86, Stadionvej 10-22. Der er tale om 45 boliger i rækkehuse. Nogle få er i 2. plan. Der er i byggeriet 8 ungdomsboliger. Til alle familieboligerne er der for og baghave.
Boligerne på Stadionvej omfatter 6 beskyttede boliger. Afdelingen er beliggende i parklignende omgivelser, i midten af Stoholm. Alle huse har separat skur/depotrum. Parkeringspladser ved boligerne. Mange af husene ligger med udsigt til friarealer. Tæt til skole, institutioner, idrætshal med mange tilbud og rekreative områder. Bus og togforbindelse til bla. Viborg og Skive. Mange indkøbsmuligheder i Stoholm. Fælleshus i afdelingen, hvor der er mulighed for at leje værelser. Der er indlagt fiberbredbånd i alle lejemål.

Der er forsamlingshus i byen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.