Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Vibevej, 9900 Frederikshavn

Økonomi *

Husleje

4.400,00 kr.

Forbrug, heraf:
900,00 kr.
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
14.154,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
13.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
61 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
2 værelses lejlighed i centrum med 2 altaner.

Frederikshavn centrum. Flot 2 værelses lejlighed beliggende lige ved siden af Føtex og med kort afstand til Handelsskole og gymnasium.

Lejligheden er på 61 m2 og indeholder følgende: Entré med indbygget skab og god plads til garderobe - Regulær Værelse/soveværelse på ca. 10 m2 og med vindue ud til Vibevej - Flot lys stue på ca. 20 m2 med altan ud til Vibevej - Køkken med altan ud til Rimmensgade - Flot badeværelse med bordarrangement, terrazzo belægning på gulvet og klinker på væggene ved bruser. Der er trægulve i entré, værelse og stue, og i køkkenet er der lagt vinylgulv. Alle vægge og lofter er hvidmalede. En rigtig flot lejlighed med god udsigt ned mod gågaden og havnen.

Der er mulighed for parkering ved ejendommen, mulighed for leje af garage, fællesvaskeri, cykelkælder og fælles gårdanlæg.

Ét mindre husdyr tilladt. (Max 5 kg)

Husleje pr. md.:
Husleje kr. 4.400,-
A conto vand og varme kr. 900,-

I alt pr. md. kr. 5.300,-

A conto beløb er beregnet ud fra tidligere lejeres forbrug og er kun vejledende. Dertil kommer udgift til el, TV og internet hvor afregning sker direkte til forsyningen.

Depositum:
3 x husleje kr. 13.200,-
Første md. husleje kr. 5.300,-

Depositum inkl. første måneds husleje i alt kr. 18.500,-

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.