Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses lejlighed på Frederiksberg

Økonomi *

Husleje

23.936,25 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.775,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
71.733,75 kr.
- Depositum
71.733,75 kr.

Detaljer *

Størrelse
155 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
fra d. 1. marts 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
EN PRAGTFULD HERSKABSLEJLIGHED MED SKØN BELIGGENHED - 155 m2 pragtfuld lejlighed med skøn beliggenhed i hjertet af Frederiksberg.

Den smukke og herskabelige ejendom er beliggende i hjertet af Frederiksberg C og i gå-afstand til det dejlige nærmiljø, som indre Frederiksberg byder på - herunder teatermiljøet på Frederiksberg Alle, det lækre indkøbsstrøg på Gl. Kongevej, de lokale kaffebarer, restauranter og delikatesseforretninger samt Frederiksberg Have, som præsenterer sig smukt året rundt.

Den kommende Metro på hjørnet af Platanvej og Frederiksberg Allé forventes færdig i sommeren 2019.

Smuk, ældre ejendom opført i 1908.

Der er et dejligt gårdhaveanlæg ved ejendommen forbeholdt beboerne. Der er elevator i opgang 8B og 10A.

Vi gør opmærksom på, at det kun er tilladt at bo alene med eller uden børn, 2 voksne, eller et par med et eller flere børn.

Bemærk

Boligen overtages vel vedligeholdt. Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.