Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Pilestræde, 1112 København K

Økonomi *

Husleje

27.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
600,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
81.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
151 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. maj 2019
Lejeperiode
1 år - 2 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Uovertruffen og unik er vel de bedste ord til at beskrive denne to plans penthouse i København K.

Fra entréen ledes du direkte ind i et lyst åbent opholdsrum som både kan bruges som soveværelse eller opholdsstue. Der er store vinduespartier mod den store gård som kan skydes hele vejen til side så lyset vælter ind i rummet.

Der findes ydermere et gæstetoilet, lækkert lyst soveværelse, kæmpe walk in closet samt et super flot og rummeligt badeværelse med kar, dobbelt vask, bruseniche og vaskesøjle alt i sublim kvalitet.

Den lækre trappe med detaljer som lys i gelænderet leder dig til et helt fantastisk rum med loft til kip, super flot åbent kvalitetskøkken og spisestue kombineret som også sagtens kan rumme dagligstuen hvis ønskes. Der er gaspejs som bryder rummet fortræffeligt og når du skyder de store glaspartier til side er der direkte adgang til en 20m2 stor privat terrasse mod gården hvor der kan grilles og solen kan nydes. Lejligheden er reelt omkring 170 m2 og føles yderst rummelig.

Beliggenheden er unik i en rolig ejendom men lige i centrum af verdensklasse restauranter, shopping og metro ved Kgs. Nytorv.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.