Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Edvard Thomsens Vej, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

14.400,00 kr.

Forbrug
14.400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
14.400,00 kr.
- Depositum
28.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
108 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne lyse, moderne og velindrettede lejlighed ligger på ... Lejligheden byder på 108 kvadratmeter og har alt, hvad man kan forvente af en så ny bolig. Intet er overladt til tilfældighederne de lyse gulve passer godt til det moderne interiør, og boligen står også med et dejligt lysindfald. Lejlighedens entréer veludnyttet og i åben forbindelse ligger det store opholdsrum. Her er det lyse køkken placeret op ad den ene væg, hvorfor resten af rummet kan udnyttes ideelt til både spisestue og dagligstue. Boligen har også to soveværelser, hvoraf det ene er udstyret med indbygget skabsplads. Altanen er rummelig. Endeligt står badeværelset i flotte fliser med separat bruseniche.

Med Byparken lige nedenfor hoveddøren er "hverdagens nye yndlingsspot" garanteret! Byparken ligger i hjertet af den stadig blomstrende bydel og udgør en central nerve, hvor store som små mødes i det grønne. Her går naboerne tur med hunden, forældre leger med deres børn på legepladserne søndag formiddag, de unge drenge spiller fodbold og kærestepar går tur hånd i hånd. Byparken er hyggeligt og innovativt indrettet med forskellige små "øer", som gør det til en sand fornøjelse af færdes her. Det rekreative miljø åbner for et væld af aktiviteter, herunder beach volley, rutsjebaner, klatrestativer, solbadning og meget mere. En anden "nabo" til ejendommen er –i den mere praktiske afdeling –en Netto, som ligger lige om hjørnet. Derudover ligger Field's og metrostationen blot 300 meter herfra.

Lejligheden er klar til overtagelse 15/4-2019.

Der gøres opmærksom på, at billeder er taget fra en tilsvarende lejlighed.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.