Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Storegade, 6670 Holsted

Økonomi *

Husleje

4.762,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
430,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
19.340,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
68 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 15. marts 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden er en del af 16 boliger i et etagebyggeri fra 2005 i Storegade. Opvarmning sker med fjernvarme. Boligen ligger i Holsted By, tæt ved butikker, ældrecenter, jernbane, busholdeplads, skole og børnehave. Der er ca. 35 km til Esbjerg og 40 km til Kolding.

Beboerne
I afdelingen findes der en blandet beboersammensætning med både unge, børnefamilier og ældre.

Indret dig som du vil
Du kan ændre boligens indretning, dog skal du først anmelde dine ønsker til ændringer i boligen. Når du flytter, kan du få godtgørelse for forbedringer, som du selv har betalt.

Vedligeholdelse
Bebyggelsen er velvedligeholdt og en ejendomsfunktionær kommer hver uge og vedligeholder de grønne områder og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.