Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Hovedgaden, 3460 Birkerød

Økonomi *

Husleje

12.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
1.500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
36.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
126 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Flot lys 5–værelses lejlighed med central placering, på gågaden i Birkerød

I området ved Birkerød Hovedgade er der mange butikker med et meget stort og bredt udvalg af forskellige varegrupper, som kan dække de flestes daglige ønsker og behov. Hvad enten man bor eller arbejder i Birkerød, kan den daglige handel let klares lokalt i det hyggelieg gågademiljø.

Lejligheden indeholder rummelig entré, dejlig stor og lys stue. Stuen fremstår med flotte plankegulve og har hyggeligt kig til gågaden. Endvidere er der tre værelser af god størrelse, ligeledes lyse og med flot gulv. Det fjerde værelse er mindre og nok bedst velegnet som kontor/kammer. Nyere HTH køkken i hvid højglans, med antracit bordplade og mørkegråt linoleumsgulv. Køkkenets hårde hvidevarer byder på køle-/fryseskab, opvaskemaskine, indbygningsovn og glaskeramisk kogeplade. Slutteligt er der et nyere badeværelse med glasindrammet bruseniche samt vaskemaskine/tørretumbler.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.