Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Teglholmsgade, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

16.500,00 kr.

Forbrug
1.075,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
16.500,00 kr.
- Depositum
49.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
99 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Velbeliggende 4-værelses lejlighed

Velkommen til denne skønne 4-værelses lejlighed, som passer perfekt til børnefamilien eller som delebolig. Bolværket er en af Teglholmens bedst beliggende boligbebyggelser med vand på tre sider og en bypark ved den sydvendte facade. Der er etableret et stort indre havnebassin mellem Bolværket og folkeskolen.
Her byder vi jer velkommen i en fantastisk beliggende 4-værelses lejlighed, med den skønneste udsigt over kanalen og Amager Fælled. Lejligheden er dejlig lys og rummelig beliggende på 2. sal. Lejligheden har et dejligt centralt opholdsrum med åbent køkken, spiseplads og opholdsstue med store vinduer og udgang til en dejlig sydvendt altan, hvor det er muligt at nyde udsigten.
Udover stue og det åbne køkken, findes også 3 gode separate værelser samt et depotrum i lejlighed og et stort badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.
Alle opgangene i Bolværket har elevatorer.

Lejligheden er klar til overtagelse snarest muligt.

Alt i alt en super lejlighed med fantastisk udsigt, som skal opleves med egne øjne.
Lejemålets lejeperiode er ubegrænset. Lejemålet kan ikke opsiges de første 12 måneder, herefter er der 3 måneders opsigelser.

OBS. Der gøres opmærksom på, at billeder tilknyttet denne lejlighed er taget fra en lignende lejlighed og området.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.