Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Østerågade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

10.887,00 kr.

Forbrug
1.200,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.887,00 kr.
- Depositum
32.662,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
123 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 15. april 2019
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
På en af byens bedste pladser i ejendommen beliggende Østerågade 6, bliver en flot 3 værelses lejlighed ledig snarest og efter nærmere aftale.

Lejligheden har flotte unikke løsninger og spændende detaljer. Alle lejligheder i ejendommen er nyopførte i starten af 2016.

Der er egen altan med udgang fra stuen og derudover adgang til en stor flot fælles tagterrasse på 5. sal på ca. 140 kvm. Her er der panoramaudsigt over Aalborg og Limfjorden.

Der er adgang til lejligheden via svalegang. Her har man også mulighed for at sætte eget mindre bord og stole.

Lejligheden indeholder: Entre, Stue og køkken i ét med flotte Junckers ege parketgulve, høje paneler og smukke stuklofter. Højt til loftet. Alt i hårde hvidevarer og granitbordplader. Soveværelse med faste skabe. Værelse med faste skabe. Badeværelse med bruseniche og vaskesøjle. Altan.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.