Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Stor altan med udsigt over Østre Anlæg

Økonomi *

Husleje

8.250,00 kr.

Forbrug, heraf:
500,00 kr.
- Varme
350,00 kr.
- Vand
50,00 kr.
- El
100,00 kr.
- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.250,00 kr.
- Depositum
24.750,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
100 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 25. februar 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Stor 3 værelses lejlighed på ca 100 m2 på Teglvænget. Lejligheden er delevenlig.
Her har du det skønne Østre Anlæg som din nærmeste nabo. Lige uden for døren byder Østre Anlæg nemlig på den smukkeste natur, stor dejlig sø og hyggelige stisystemer, der bare indbyder til en gåtur. Denne skønne oase er at finde lige midt i byen, hvor bussen holder næsten lige uden for døren og midtbyens mange butikker og cafeer er kun en lille cykel- eller gåtur herfra. I gården er der privat parkering.

Lejlighedens opgang er rummelig, lys og velholdt. Herfra kan du tage elevatoren op i selve lejligheden, hvor du bydes velkommen indenfor i en rummelig entré med fin plads til overtøjet. Herfra er der adgang til lejlighedens resterende rum. De to store lyse stuer én suite vender ud mod anlægget, hvortil der er en smuk udsigt. Begge stuer er med store vinduespartier og den ene med udgang til en dejlig altan, hvorfra de grønne omgivelser kan nydes.
Køkkenet er pænt i lyse elementer med masser skabs- og bordplads samt alt i hårde hvidevarer. Badeværelset er ny-istandsat med lyse klinker og med brus. Herudover rummer lejligheden et godt rummeligt soveværelse vendt mod gården. I hele lejligheden er der flot trægulv. Til lejligheden hører 1 kælderrum. Der er velfungerende vaskeri, men også vaskesøjle i lejligheden og hobbyrum i kælderen.

Lejligheden males og sættes i stand i øjeblikket og forventes klar til udlejning ultimo februar.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.