Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Nørrebrogade, 2200 København N

Økonomi *

Husleje

19.500,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
19.500,00 kr.
- Depositum
58.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
128 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Penthouse med brugsret til privat tagterrasse

Indretning:

Flot nyindrettet penthouse lejlighed på 128 m2 med adgang via møblerbar entre fra 4. sal med trappe op til lejlighedens øvrige kvadratmeter på 5. sal. Lejligheden byder på stor stue i åben forbindelse med det moderne lyse og rummelige køkken. Derudover byder lejligheden på stort badeværelse med bademøbel, separat bruseniche og vaske tørre maskine, et godt opholdsrum, rummeligt og lyst soveværelse med fransk altan. Prikken over i'et er at der til lejligheden er brugsret til stor solrig og privat altan/tagterrasse.

Se en rundtur i boligen her: hjemmesiden

Området:

Boligen er særdeles centralt og attraktivt beliggende på Nørrebro i gåafstand til Søerne. Ejendommen er beliggende midt i bydelens rige udbud af specialbutikker, biograf, take-away, spisesteder, daginstitutioner, skoler, supermarkeder og meget mere. Ved kort gåtur befinder man sig ved Nørreport,Torvehallerne, Strøget eller på et af de mange andre rekreative områder som ligger i umiddelbar nærhed. Hvad angår offentlig transport er der gode busforbindelser ligesom man ved kortere gåtur står ved Nørreport Station som forbinder en med såvel Metro samt S togs nettet.

Muligheder ved denne bolig

Gårdmiljø, Kælderrum, Dørtelefon, Cykelkælder, Legeplads, Altan, Nyistandsat

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.