Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed i Brabrand

Økonomi *

Husleje

8.620,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
470,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
25.800,00 kr.
- Depositum
25.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
83 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Flot lejlighed på en attraktiv beliggenhed med skøn udsigt!

Denne dejlige lejlighed ligger perfekt på 3. sal med en absolut topbeliggenhed i Gl. Brabrand!

Her ligger man i gåafstand til Brabrand Søen, Årslev Engsø og de skønneste naturområder, skov og etablerede stisystemer. Tæt på bybusser, indkøbsmuligheder samt byens uddannelsesinstitutioner.

Lejligheden er under modernisering, og er klar til indflytning 01.05.2019 med nye elinstallationer - nyt køkken - nyt badeværelse samt gulve.

Planløsning består i entre med dobbelt skab, soveværelse i fin størrelse, kamre, stue med udgang til altan og godt lysindfald, badeværelse og køkken i lys stil.

Ved ejendommen er der flere store grønne arealer med legeplads.

Bemærk

Boligen overtages Nyistandsat. Beløbet for a conto forbrug er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering. Der vil blive indhentet oplysninger hos RKI og er du registreret hos RKI vil vi ikke kunne udleje boligen til dig. Vi gør opmærksom på, at det kun er tilladt at bo alene med eller uden børn, 2 voksne, eller et par med et eller flere børn. Ejeren af boligen tillader ikke bofællesskab.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.