Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Snitingshøj, 7700 Thisted

Økonomi *

Husleje

6.629,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
20.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
85 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen ligger i udkanten af Vilsund by ca. 500 m. fra Vilsundbroen. Der er ca. 7 km. til Thisted og ca. 1 km. til Mors.

Vilsund er en stille og rolig by ca. 7 km fra Thisted. Der er et godt erhvervsliv.

Der er både laug i byen.

Vilsund er også kendt for sine markeder.

Byen byder på forskellige servicevirksomheder, børnehave, ungdomsklub, hoteller og spisesteder.

Afdelingen er opført i 2003 og består af 2 2-værelses og 8 3-værelses ældreegnede rækkehuse i et plan. Der hører skur, have og terrasse til hver bolig.

I boligerne er der faste skabe, komfur og emhætte, men ingen køleskab. A conto-varme (naturgas) og vandafledningsafgift betales sammen med huslejen. Vand og el betales direkte til leverandøren.

Det er tilladt at holde et husdyr.
Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Det er tilladt at have et husdyr. Der betales vandafledningsafgift til udlejer - men vandforbrug afregnes direkte af lejer til vandforsyningen. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.