Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Baune Allé, 2800 Kongens Lyngby

Økonomi *

Husleje

15.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
765,00 kr.
- Vand
255,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
45.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
85 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. marts 2019
Lejeperiode
1 år - 4 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Lejligheden er placeret oppe på anden sal i en flot, moderne ejendom fra 2010, hvor der både er elevator og egen p-plads i parkeringskælderen. Boligen har en god og funktionel planløsning, hvor intet plads er gået til spilde.

På hver sin side af opholdsområdet ligger de to dejlige værelser, hvoraf det ene har adgang fra en lille gang, som også leder til badeværelset. Herude får du glæde af en bruseniche og godt med plads på den lange bordplade, hvorunder der er toiletskabe og installeret vaskefaciliteter.

Det centrale opholdsområde består af et elegant og hvidt køkken med grebsfrie låger på de mange skabe og skuffer, hvilket giver det et stilsikkert, minimalistisk udtryk. Uden overgang føres køkkenet sammen med alrummet og stuen i en åben forbindelse, som sørger for, at hele opholdsområdet får glæde af de smukke indfald fra vinduespartiet i rummets fulde bredde og højde.

2 minutter fra Lyngby station.

Skal ses!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.