Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses - Sortedam Dossering, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

35.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse
2.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
230 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2019
Lejeperiode
1 år - 2 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Herskabslejlighed direkte ved Sortedam Dossering, her er stille som at bo på landet midt i byen, hvor de mere end 7km rundt om søerne, kalder på gode stunder ude. Her er du tæt på alt.

Opgangen er præsentabel og med elevator. Den store lejlighed med mange oprindelige detaljer som en smuk stuk og de flotte er fuldt møbleret. De 3 stuer ensuite ligger med store vinduer og et flot kig til træer og søerne.

Du træder ind i en rummelig entre med et lille værelse på din venstre hånd samt gæstetoilet. Til højre de 3 stuer samt et værelse i denne ende. Fra den første stue er der adgang ud til en smal altan med plads til at side. Den store stue er med en smuk karnap og den sidste stue er indrettet som spisestue. Bagerst mod gården ligger det store soveværelse samt endnu et værelse der dog pt. bruges som opbevaring og derfor ikke er fotograferet. Mod gården vender det store badeværelse med brus og toilet samt køkkenet med en god bar plads i midten af rummet. Her er også indrettet et viktualier rum.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.