Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Amaliegade, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

13.850,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
700,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
41.550,00 kr.
- Depositum
41.550,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
108 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Smuk nyrenoveret lejligheder i den nyere naboejendom til Regina. Her er der kræset for detaljen i både indretning, materialer, store vinduespartier og en smuk udsigt fra samtlige lejligheder. Ejendommen ligger blot et stenkast fra gågaden med de bedste indkøbsmuligheder, et væld af cafeér, mange restauranter og med havnen og Århus banegård blot 500 fra ejendommen. Til hver lejlighed er der et opbevaringsrum og fra ejendommen er direkte udgang til den store nyopførte tagterrasse med legeplads, lounge med fantastisk udsigt og hyggelige grill-områder. Ydermere er der elevator til alle etager.

Lejligheden indeholder: Entré. Dejlig lyst og stort køkken alrum på 22 m2 med alle hårde hvidevarer, spiseplads, samt vaskemaskine og tørretumbler. Køkkenet er i åben forbindelse til stuen på 16 m2 og med den smukkeste udsigt fra de store vinduespartier. Lejligheden har 2 soveværelser på hver 11 m2. Dejligt badeværelse med bruseniche. I lejligheden er der ydermere et opbevaringsrum/depot på 4 m2.

Ved indgåelse af lejekontrakt tilbyder udlejer fra dags dato alle nye lejer:

Indflytning: Pr. 1.5.2019 – Kan fremvises fra 20.4.2019

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.