Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Antwerpengade, 2150 Nordhavn

Økonomi *

Husleje

21.950,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
690,00 kr.
- Vand
430,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
21.950,00 kr.
- Depositum
65.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
103 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Om ejendommen:

Om byggeriet siger arkitekten ”Central Park bliver bindeleddet mellem havnen og byen. Derfor har vi skabt et hus, som understreger det urbane og følelsen af at bo centralt, selvom man kun bor lidt under 100 meter fra vandet".

Bygningen er inspireret af de klassiske københavner-karéer, hvor detaljerne og materialevalget er i fokus. Så også arkitektonisk markerer ‘Central Park’ overgangen mellem det rå havnemiljø og det mere traditionelle Østerbro.

Central Parks ambition er at skabe de perfekte rammer om en moderne bolig, der med komfort og funktionalitet opfylder beboernes drømme. Som lejer på Central Park kan der frit benyttes ejendommes fælles tagterrasse og gårdareal med legeplads og cykelparkering.

Om lejligheden:

Lejligheden er en skøn 3-værelses lejlighed på 103 m2. Der er rummelig entré og to gode soveværelser med dertil skabe. Åbent køkken-alrum med spisestue og stue. Fra stuen er der udgang til den store private tagterasse som giver rig mulighed for at udnytte udelivet til det fulde. Køkkenet er fra HTH med moderne hårdehvidevarer fra Siemens og badeværelset er med HTH-baderumsmøbel, vaskesøjle samt en flot tidsløs og minimalistisk klinke på gulv og i bruseniche.

Bemærk venligst at udlejer ikke tillader bofællesskaber og at billederne er illustrationsbilleder.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.