Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed i Charlottenlund

Økonomi *

Husleje

11.807,74 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
580,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV
153,16 kr.
- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
11.607,08 kr.
- Depositum
34.821,24 kr.

Detaljer *

Størrelse
89 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. marts 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Enighedsvej 16 A og B5 etagers moderne ejendom der er opført i 1940 i røde og gule mursten. Bygningen har store vinduespartier og altaner med udsigt til grønt villa område. Der er en hyggelig beplantet gård samt fællesvaskeri, depotrum, cykelkælder/skur og elevator. Ejendommen ligger i fredelige omgivelser i villakvarteret omkring Charlottenlund Station og Bernstorff Parken, kun 1,5 km fra Charlottenlund strand. Mange gode indkøbsmuligheder på Jægersborg Allé få hundrede meter fra ejendommen.

Bemærk

Boligen overtages nyistandsat og ikke som beset som ellers angivet, det er en fejl i systemet. Aconto er fastsat ud fra forrige lejers forbrug. Der tages forbehold for fejl og evt. lejereguleringer siden annoncens publicering.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.