Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses rækkehus - A.C. Meyers Vænge, 2450 København SV

Økonomi *

Husleje

15.300,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
800,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
15.300,00 kr.
- Depositum
45.900,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
110 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Rækkehus med 3 soveværelser, egen gårdhave og stort køkken/alrum

Åbent hus er i prøvebolig beliggende på A.C. Meyers Vænge 118.

Teglbyen er et af de sidste kvarterer, der udvikles i Sydhavnen. Du flytter dermed ind i en næsten færdigbygget bydel, der emmer af liv – og hvor nærmiljøet med butikker og caféer blomstrer.

Alle boligerne er lyse og har adgang til egen altan, terrasse el. tagterrasse eller det grønne fællesareal, hvor den friske luft kan nydes med morgenkaffen eller til vin i de lune aftener.

Du bydes indendørs i boligens entré, der indeholder et godt garderobeskab. Herfra er der adgang boligens køkken/alrum, der består af et moderne HTH-køkken med hvide grebsfrie låger. Af hårde hvidevarer forefindes induktionskogeplader, indbygningsovn, integreret køle-fryseskab og opvaskemaskine – alle fra Siemens. Fra entréen er der ligeledes adgang til rækkehusets ene toilet. Der er desuden fine parketgulve i hele boligen.

Fra stueetage er der adgang til egen gårdhave.

Rækkehusets 1. sal består af en rummelig fordelingsentré, der giver separat adgang boligens tre soveværelser – alle velindrettet med garderobeskab. Derudover består 1. salen af boligens badeværelse, der er holdt i en lys og moderne stil. Alle skuffemoduler/skabe er hvide og fra HTH og der etableres gulvvarme på badeværelset.

Hvad end du elsker at bade om sommeren eller vinteren, er der også rig mulighed for dette i Teglværkshavnen, hvor både Havnebadet Sluseholmen og Badekompagniet Sluseholmen holder til. Der forefindes desuden både skoler og daginstitutioner i området.

Logistikken herfra er god – på blot 10 minutter, kan du være i lufthavnen, Rådhuspladsen kan nås indenfor et kvarter og fisketorvet på bare 6 min. Derudover befinder Ring 2 sig 100 meter fra adressen og metrostation i området er på vej.

Tager du den offentlige transport fra Sydhavn Station, som blot er 400 meter væk, kan du komme ind til Københavns Hovedbanegård på blot fem minutter.

Vi afholder åbent hus hver søndag kl. 10.00-11.00 i vores prøvebolig, der er beliggende på A. C. Meyers Vænge 118, 2450 København SV.

Bemærk billeder er af prøvebolig.

Muligheder ved denne bolig

Husdyr tilladt, Kælderrum, Dørtelefon

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.