Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Skøn villa i Karlslunde med mulighed for 4 soveværelser

Økonomi *

Husleje

14.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.470,00 kr.
- Vand
620,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
42.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
167 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
fra d. 1. marts 2019
Lejeperiode
op til 3 år
Møbleret
Ja
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Desværre
ingen billeder
Skøn villa med god planløsning og beliggenhed på lukket vænge. Denne to-plansvilla i børnevenlige Karlslunde er perfekt til familien, der ønsker at bo i en flot og veldisponeret bolig nær strand, indkøb og skole.

Villaen indeholder mange gode kvadratmeter med stort nyere køkkenalrum med alt i hårde hvidevarer fra Miele, god opbevaringsplads, spiseplads og gulvarme. Stor stue med sofaafdeling og endnu en spiseafdeling med skøn udsigt udover haven med vinduer fra gulv til loft i hele husets længde og udgang til stor altan. Ligeledes her er der også adgang til husets skønne have. Tre gode soveværelser henholdsvis indrettet som forældresoveværelse, børneværelse og walk-in-closet. Stort badeværelse med brus og gulvarme plus mindre gæstetoilet også med brus.

Den 60 kvm store underetage består af stort værelse med udgang til haven som nemt kan anvendes til soveværelse. Stort bryggers med vaskemaskine og tørretumbler og ydermere et disponibelt rum til opbevaring. I underetagen er endnu et gæstetoilet.

Skønt hus med god plads til familien!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.