Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Jyllandsgade, 8900 Randers

Økonomi *

Husleje

5.372,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
9.126,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
70 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. marts 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen er beliggende meget centralt i den vestlige bydel tæt til tog, bus, skole, daginstitutioner, fritidsaktiviteter og indkøbsmuligheder.

Afdelingen består af 90 lejemål i 4 etager, opført i 1954, 11 garager samt festlokale, der kan lejes af beboerne.
I alle boliger er der komfur, altan, store lukkede altaner og ventilationssystem. Der er kælderrum og tremmerum til hver bolig, samt fælles vaske- og tørrerum.

Blok 6 + 8 + 10 har elevator og er ældre/handicapvenlige.

Afdelingen har 11 garager. Man skal opskrives på venteliste på regionskontoret.

Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen.

Der forefindes ikke køleskab i lejemålet.
Der må ikke holdes husdyr hund/kat i bebyggelsen. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. . Ved denne kontrakts underskrift gives der samtidig samtykke til, at vi registrerer, opbevarer og benytter det af dig/jer oplyste cpr-nummer. Cpr-nummer benyttes til identifikation, eventuel elektronisk ind- og udbetaling til NemKonto og Betalingsservice, samt til elektronisk kommunikation som f.eks. e-Boks.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.