Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Bernadottevej, 6270 Tønder

Økonomi *

Husleje

4.628,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
451,00 kr.
- Vand
144,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Detaljer *

Størrelse
87 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. marts 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
VELKOMMEN TIL TØNDER - RØMØ BYHUSE
- Charmerende bylejligheder og rækkehuse centralt i Tønder - Hyggelige rækkehuse på den naturskønne vadehavsø - Rømø

Boligerne
- Etagebyggeri i skønne omgivelserBernadottevej, som er en del af Bernadotteparken, er et rødt murstensbyggeri i to blokke med henholdsvis to- og treetager. Der er dejlige grønne udearealer og en stor sjov legeplads. Derudover er der fællesvaskeri, aflåst cykelrum i kælderen og gode parkeringsforhold. Der er mulighed for at leje gæsterum og selskabslokale. Boligerne har fine og indbydende rum med lyse trægulve. Der er et ældre pænt og lyst flisebadeværelse med brus og toilet. Nogle køkkener er nyere med lyse køkkenelementer, mens andre køkkener er ældre og velholdte med lyse træskabe, komfur, emhætte og køle-fryseskab samt vinylgulv. I nogle køkkener er der plads til en hyggelig spiseskrog. Den store stue med lysgivende vinduer og flot fyrretræsplankegulv har udgang til en altan, hvor der er plads til at indrette cafébord og stole samt krukker. Forbrug: Vand og varme afregnes månedligt aconto. El afregnes efer måler direkte med forsyningsselskabet.
Afdelingen- Hyggelig boligafdeling i landelige omgivelserTønder - Rømø Byhuses består af boliger på Rømø og i Tønder.
Centralt i Tønder med gåafstand til dagligvarebutikker, skoler, gågaden m.v. Vi tilbyder lyse ét-firerumsboliger lejligheder og rækkehuse til unge, ældre, enlige og familier i forskellige prisniveauer alt efter dit behov. Tønder er en aktiv handelsby med smuk, gammel arkitektur. Byen har mange indkøbsmuligheder, bibliotek, biograf, velfungerende skoler, børnepasningsordninger samt et aktivt forenings- og kulturliv. Der er gode bus- og togforbindelser samt motorvej. Du kan læse mere om Tønder på Kommunens hjemmeside.
Boligerne på Rømø, ligger på den sydøstelige del af Rømø i Havneby og består af 19 hyggelige rækkehuse. Boligerne er placeret i et roligt kvarter i landlige omgivelser.

Nærområdet - Super central beliggenhed Bernadottevej ligger centralt i Tønder med gåafstand til dagligvarebutikker, skoler, gågaden m.v. Du er kun ca. tre km fra den nærmeste skole, 500 m fra bus og dagligvarebutik samt ca. en km fra gågaden. Tønder er en aktiv handelsby med smuk, gammel arkitektur. Byen har mange indkøbsmuligheder, bibliotek, biograf, velfungerende skoler, børnepasningsordninger samt et aktivt forenings- og kulturliv. Der er gode bus- og togforbindelser samt motorvej. Du kan læse mere om Tønder på kommunens hjemmeside.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.