Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

6 værelses villa - Helenevej, 2960 Rungsted Kyst

Økonomi *

Husleje

29.000,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme

ukendt

- Vand
666,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
87.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
197 m²
Værelser
6 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
2 år
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen er centralt placeret i et fredeligt villakvarter med præsentable huse og der er der ikke langt til dagens mange gøremål og bekvemmeligheder. Ved Rungsted Havn er der et attraktivt cafemiljø, lækre spisesteder og en dejlig badestrand, kun 5 minutter væk på cykel. I yderligere kort afstand findes Rungsted Bytorv med et stort velassorteret supermarked og andre butikker. Desuden er man tæt på Rungsted Station, hvorfra regionaltog og busser kører jævnligt. Skoler, børnehaver og øvrige idrætsfaciliteter herunder golfbaner er også til rådighed indenfor kort afstand.

Huset er yderst velholdt og flot istandsat og yder på en stor og rummelig opholdsstue, gæstetoilet, et rummeligt værelse/kontor, et fantastisk køkken alrum med udgang til len skøn solterrasse. På stueplan er der det smukkeste sildebensgulv og der er gulvvarme overalt.

Førstesalen byder på master bedroom med en smuk balkon, to rummelige værelser, stort badeværelse med kar samt depotrum.

Kælderen er byder på opbevaringsrum, teknikrum samt vaskefaciliteter.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.