Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses rækkehus - Dalen, 8305 Samsø

Økonomi *

Husleje

5.423,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.036,00 kr.
- Vand

ukendt

- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud
21.158,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
91 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Afdelingen på Samsø har 86 boliger i Brundby, Nordby, Onsbjerg og i Tranebjerg. 60 af boligerne ligger i Tranebjerg.

Beliggenhed
Tranebjerg er hovedbyen på Samsø, hvor der er gode indkøbsmuligheder, apotek, læge, sygehus, bibliotek og sportsfaciliteter. Der er færge fra Sælvig på Samsø til Hov i Jylland og fra Kolby Kås til Kalundborg på Sjælland.

Boligerne
På Dalen ligger 21 rækkehuse med have. 13 boliger er i 2 plan . Boligerne i to plan har indvendig trappe. Og fælles grønne områder, der bruges af beboerne om sommeren. Der er fælles vaskeri.

Beboerne
Bebyggelsen har en blandet beboersammensætning, der bor både unge, seniorer og børnefamilier. Afdelingen har en bestyrelse. På det årlige møde for alle afdelingens beboere beslutter beboerne alle forhold omkring afdelingens drift og husleje mv.

Indret dig som du vil
Du kan frit indrette dig som du vil og forbedrer du boligen kan du få op til 100.000 kr. i godtgørelse ved fraflytning. Læs mere om dine muligheder under Din bolig - dit valg her på siden.

Vedligeholdelse
Bebyggelsen er velvedligeholdt og en ejendomsfunktionær kommer hver uge og vedligeholder de grønne områder dog ikke private haver og tager sig af mindre reparationer i boligerne. Der er også tilknyttet en inspektør, der sørger for den løbende vedligeholdelse af bebyggelsen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.