Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Sejrøgade, 2100 København Ø

Økonomi *

Husleje

18.250,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
1.000,00 kr.
- Vand
500,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
18.250,00 kr.
- Depositum
54.750,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
135 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Sejrøgade er Danica Pensions nyeste skud på stammen!

Området:

Ejendommen er beliggende på Østerbro, på hjørnet af Kristineberg og Sejrøgade. Mulighederne herfra er uendelig, med kort gåafstand til utallige supermarkeder, lækre restauranter, hyggelige cafeer, Fælledparken og Fitness World. På Lyngbyvej, kun 100 meter fra ejendommen, kan man nemt komme rundt med busser til bl.a. indre by. Derudover er der ca. 10 minutters gågang til Ryparken st.

Lejlighederne:

Sejrøgade har tidligere været benyttet som kontorlejemål, der er blevet nyrenoveret til 22 skønne lejligheder. Det er muligt at leje 2-4 værelses lejligheder fordelt på 68-135m2. De lyse køkkener er udstyret med elementer fra Invita samt alle moderne hårde hvidevarer fra Siemens. De flotte og tidsløse badeværelser er indrettet med Invita baderumsmøbel, vaskesøjle fra Siemens, gulvvarme og bruseniche. I flere af lejlighederne på 3 sal. er der loft til kip, som giver et fantastisk og naturligt lysindfald, og til et par af lejlighederne medfølger en hems. Alle lejligheder har enten en altan eller en fransk altan, samt et depotrum i kælderen. Det tilhørende gårdmiljø giver rig mulighed for at nyde en god kop kaffe, i mens at børnene kan færdes frit. Det er muligt at leje en parkeringsplads for kr. 1000,- inkl. moms i parkeringskælderen.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.