Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Skodsborg Strandvej, 2942 Skodsborg

Økonomi *

Husleje

21.749,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
970,00 kr.
- Vand
300,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
43.498,00 kr.
- Depositum
65.247,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
142 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Området er oplagt for naturelskere og livsnydere, der ikke har lyst til at vælge mellem vand eller skov.

Bered jer på en tilværelse hvor romantiske gåture langs vandet bliver hverdag, ligesom de varme sommerdage på stranden lige overfor, også bliver det.

Er du mere til græs og parkhygge, er Skodsborg Strandpark til for dig. Der går stier direkte ind i Dyrehaven lige bagved den ene af de to bebyggelser.

Det er ligeledes et skønt sted til en rask spadseretur, og børn får her den bedste legeplads, der findes. Med skoven så nær ved kan I endvidere følge årstidernes skiften på tætteste hold.

Der er både lokal købmand, bageri, fine spisesteder og et lille hospital i Skodsborg. Alt andet du skal bruge i hverdagen kan findes i Nærum - fem minutter på cykel igennem Dyrehaven.

Lejligheden indeholder stor og rummelig entre, stor opholdsstue med udgang til altanen mod øst med udsigten over Øresund. Pænt køkken med alt i hårde hvidevarer og med mulighed for lille spiseplads, samt indgangen til bryggers hvor dertil vaskemaskine og tørretumbler findes.

Derudover har lejligheden et dejligt stort soveværelse med skabsvæg og vest vendt altan, samt 2 mindre værelser også med skabe.

Hvidt flisebadeværelse med seperat bruse niche og kar. Derudover gæstetoilet.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.