Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Sejsbjerg, 6200 Aabenraa

Økonomi *

Husleje

5.895,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
21.450,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
88 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Skønt beliggende rækkehus på lukket vej. Husene er bygget i 2003-2005 og er rigtig flotte med mange fine detaljer. Indvendigt er lejligheden velindrettet med god plads, så den er også handicapvenlig.

Billeder er ikke nødvendigvis fra den ledige lejlighed, men fra afdelingen som helhed. Forbrug angivet med 0 betyder, at lejer selv afregner med forsyningsselskaberne.

Denne bolig er almennyttig, hvilket betyder, at du kan søge boligindskudslån og boligsikring efter de gældende regler. At boligen er almen, betyder også, at der ikke er nogen, der tjener på din husleje idet lovgivningen pålægger almene boligselskaber at holde en omkostningsbestemt husleje.

Såfremt du ønsker det, kan du også selv gennem deltagelse i de årlige beboermøder, være med til at fastlægge budget for afdelingen samt beslutte hvilke ting der skal gøres i afdelingen i løbet af den/de næste år.

Du har samtidig sikkerhed for, at udlejer overholder lejelovgivningen og retter sig efter evt. påbud, der kommer fra boligklagenævn og boligret i tilfælde af tvist mellem lejer og udlejer.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.