Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Grøndahlsvej, 7400 Herning

Økonomi *

Husleje

10.100,00 kr.

Forbrug

ukendt

Detaljer *

Størrelse
120 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
HerningSKY
Herning SKY er alt andet end firkantet og ordinær. De ellipseformede bygninger rejser sig 15 etager over terrænet, og med sine kobberfarvede facader, leger de med solens stråler og danner et markant vartegn mod syd.

Herning SKY ligger i den attraktive bydel Herning Syd i et tidligere og totalt forandret industrikvarter på kanten af et af byens mest fascinerende naturområder.

Et enkelt skridt udenfor døren og du er ude i det skønne naturområde Knudmosen, som har et rigt dyreliv og masser af vandrestier. Og i den anden retning er du inde i Herning midtby på få minutter til fods.

Boligerne:

Der udlejes nu 13 lyse altan-boliger. Boligerne er mellem 115 og 125 m2 og hertil mellem 47-60 m2 altan. Her er man placeret tæt på byen og tæt på himlen.

Boligerne er indrettet med lækkert stor køkken/alrum i åben forbindelse med stuen, samt to gode soveværelser. Boligtype C er med tre soveværelser foruden køkken og stue.

Derudover indeholder boligerne et rummeligt badeværelse, og et lækkert bryggers/grovkøkken med masser af opbevaringsplads.

Fotos fra udstillingslejlighed, Type A

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.