Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses - Alrøvænget, 6000 Kolding

Økonomi *

Husleje

8.144,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
24.432,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
83 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. august 2020
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I denne skønne stue-plans lejlighed finder du både en rummelig entré, et dejligt lyst badeværelse, to værelser med skabe samt stor stue og lækkert køkken.
Det lyse og velindrettede Svane køkken med hvidevarer er i åben forbindelse med den store stue, der har gode indretningsmuligheder. Fra stuen er der direkte udgang til egen terrasse.
Der er flotte og lyse træ lignende gulve og klinkegulve, alle med gulvvarme. Der er mulighed for at installere egen opvaskemaskine, vaskemaskine og tumbler.
Hver lejlighed er tildelt et skur, som forefindes på fællesarealerne, i umiddelbar nærhed af lejligheden.
Indkøbsmuligheder, institutioner og naturskønne områder er inden for kort afstand og samtidig kan Kolding centrum nås på kun 10-15 minutters kørsel.
Lejer afregner selv til værkerne for vand, varme og el.
Husdyr er ikke tilladt.
Depositum svarer til 3 måneders husleje.

(Billederne er vejledende)

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Kolding?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Kolding. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.