Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Stor charmerende villa til leje i Kundby

Økonomi *

Husleje

8.950,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
26.850,00 kr.
- Depositum
26.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
168 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Villa til leje i Kundby

- 3 meget store og lyse værelser på omkring 25m2 hver
- Stor stue på 40 m2 med lysindfald fra to sider af huset
- Nyt køkken
- Nymalet
- gammel smuk have
- Tæt på skole, indkøb og institution
- 20 min. Fra Holbæk
- Tæt på motorvejstilkørsel til Kbh

Er du til afstressende fuglefløjt, frisk luft og leder du efter en hyggelig og charmerende bolig? Så vil vi gerne præsentere dig for dette hus på toppen af Kundby.

Huset ligger på toppen af byen, i et roligt kvarter. I gåafstand til både den populære Kundby friskole, vuggestue, børnehave og til daglig Brugsen. Udenfor kan den smukke, gamle, lukkede let skrånende have nydes med gamle rosenbede, frugttræer og terrasse med plads til grillaftener for hele familien i de varme sommeraftener.

Inde i huset træder du indenfor i en lys og stor entre med børnevenlig trappe til førstesalen og indbygningsskabe. Du finder derudover i stueplan en meget stor og hyggelig stue (40 m2) med smukt lysindfald fra to sider af huset. Et forholdsvist stort badeværelse. Ligeledes finder du et helt nyt, lækkert og rummeligt køkken med nøddetræsbordplade, mørke elementer og trægulv med udsigt til haven og derudover er der i stueplan et meget stort soveværelse med masser af plads til skabe og dobbeltseng og trægulv.

Når du går op af den børnevenlige trappe møder du en stor møblerbar repos med ovenlys vindue som skaber masser af lys og derudover to meget store lyse værelser på ca. 25 m2 hver.

Huset er opvarmet af nyt gasfyr og ny varmepumpe i stuen.

Kundby ligger kun 15 min. Kørsel fra Holbæk og med hurtig adgang til motorvejen er du nemt i København. Du kan cykle til større indkøbsmuligheder i Svinninge på kun et kvarter.

De hyggelige gåture kan nemt klares i Kundby hvor der er flere stisystemer og et smukt gadekær med ænder der elsker at blive fodret. I Kundby finder du desuden masser af foreninger og muligheder for både børn og voksne.

Skriv en besked eller SMS med info om jer og jeres arbejdsforhold, økonomi og hvornår i ønsker overtagelse.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.