Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses totalrenoveret lejlighed i Aalborg Vestby

Økonomi *

Husleje

7.595,00 kr.

Forbrug, heraf:
500,00 kr.
- Varme
400,00 kr.
- Vand
100,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.595,00 kr.
- Depositum
22.785,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
80 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Nyistandsat lejlighed med helt nyt køkken, badeværelse, gulv og fuldspartlede væge. Lejemålet består af 3 store værelser med flot udsyn, og er yderst velegnet som delelejlighed. Der er adgang til fællesvaskeri i kælderen. Ydermere er der installeret fibernet i lejligheden.

Lejemålet ligger i en stille og rolig opgang med flot udsigt. Der er kort afstand til gågaden, nærbane, idrætshaller, limfjorden, grønne arealer og meget mere.

Overtagelsen er fra 1. maj 2019 eller efter aftale med nuværende lejer. Kontakt lejer på oplyste telefonnummer på telefon eller sms for fremvisning.

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk

Besked om nye lejeboliger i Aalborg?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Aalborg. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.