Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses familiebolig - Trangbækvej, 8832 Skals

Økonomi *

Husleje

6.082,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
12.955,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
73 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne afdeling er delt over fire byer: Skals, Bjerregrav, Møldrup og Klejtrup. Der er gode busforbindelser byerne imellem og desuden også til Viborg (9-14km), Hobro og Aalborg. I alle byerne er der gode handelsmuligheder, læger, tandlæger, skole m.m.

I alle boliger er der komfur og emhætte. Til hver bolig hører have, terrasse eller fransk altan samt grønne fællesarealer. Til boligerne hører udhus og parkeringsplads. På Astrupvænget er der mulighed for at leje carport.

Bebyggelsen er tæt/lav. I Nørregade er der også etagebyggeri.

Det er kun tilladt at holde en hund eller kat på Solbakken eller Trangbækvej, ikke andre steder i afdelingen.

Fællesantenne betales direkte til leverandør

Skals:
Blandet afdeling med ungdomsboliger og alm familieboliger i et forholdvis nyt kvarter. Det ligger centralt i byen med gode handlemuligheder.
A´conto vand betales over huslejen. Varme og el betales direkte til leverandør.

Bjerregrav:
Ældreog handicapvenlige boliger midt i byen tæt ved den lokale købmand.
Der er gode busforbindelser til de nærliggende byer.
A´conto vandafledningsafgift betales over huslejen. Vand, naturgas og el betales direkte til leverandør.

Møldrup:
I Møldrup er der en god børnehave, en skovbørnehave, en skole og gode dagplejere. Der er rigtig gode indkøbsmulighder og en dejlig stor lejeplads for børn med alt lavet i træ.
På Anlægsvej, Astrupvænget og Rolighedsvej er boligerne ens.
A´conto vand betales over husleje. Varme og el betales direkte til leverandør.

Klejtrup:
Dejlige boliger i udkanten af Klejtrup med udsigt til Klejtrup Sø. Tæt på skole og gode handlemuligheder.
Boligerne er bygget i 1996. De 3-vær. boliger er rækkehuse i et plan med have. 1-vær. er ungdomsboliger.
I alle 3-vær. boliger er der komfur, køle/fryseskab og emhætte. I ungdomsboligerne er der 2 kogeplader samt køleskab. Alle boliger har mulighed for installation af vaskemaskine. Der er parketgulv i stue og værelser.
A´conto vandafledningsafgift opkræves over huslejen. Vand, varme og el betales direkte til leverandør.

På afdelingsmøde den 29. november 2017 blev vedtaget en helhedsplan for afdelingen. Helhedsplanen omhandler frasalg af boligerne i Borgergade i Aalestrup, nedrivning af 2 ungdomsboliger Søparken 9 i Klejtrup, nedrivning og ombygning af boligerne i Nørregade i Møldrup og diverse øvrige arbejder som renovering af installationer og opretning af belægninger og asfalt. Nedrivninger og salg skal først godkendes i Boligministeriet, og en sådan tilladelse kan godt være længe undervejs. Der forventes derfor tidligst salg/nedrivning i 2019. Ved et evt. salg har køber ikke lovhjemmel til at opsige lejerne, så lejeaftalen fortsætter selvom bygningerne sælges. 17.04.2019 Tilføjelse: Tidsplanen er skubbet ca. 1 år i forhold til den foreløbige tidsplan angivet i det materiale, der blev godkendt på beboermødet i november 2017. Se nyeste beboerinfo på ovenstående link. Vedligeholdelse af have påhviler lejer. Manglende vedligeholdelse af haven kan efter omstændighederne betragtes som misligholdelse af lejeaftalen. Der forefindes ikke køleskab i lejemålet. Der må holdes 1 hund eller 1 kat i afdelingen. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet. .

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.