Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

5 værelses lejlighed - Rosengade, 9550 Mariager

Økonomi *

Husleje

5.429,00 kr.

Forbrug
600,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
16.287,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
130 m²
Værelser
5 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Ejendommen Rosengade 4 er beliggende centralt i Mariager centrum. Der er 100 m til Fruensgaard plads som er indkøbscenter for Mariager. Til ejendommen hører garageanlæg hvor garager kan lejes. Til hver lejlighed er der magasinrum i bagbygningen. Der er haveanlæg med stor solterrasse. Lejemålet bliver ledigt den 1. juni 2019.

Lejemålet er komplet nyrenoveret og indeholder følgende: Indgangsparti. 4 værelser. køkken. stue/spisestue. Badeværelse med brus. Hvidevarer: Kogeplade. Indbygningsovn. Køl/fryseskab. Opvaskemaskine. Vaskemaskine. Tørretumbler.

Lejligheden er nyistandsat, og meget lys og venlig. De oprindelige gamle gulve er overalt nyafhøvledeRum 1. Indgang og garderobe Hyggelig stue Det gamle gulv og døre er bevaret. Nyt Køkken med kogeplade - ovn - opvaskemaskine - køl-fryseskab. Nyt badeværelse med brus her er vaskemaskine og tørretumblerSoveværelse med skabe.3 stk ekstra værelser

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.