Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

DEJLIG 3V, DELEVENLIG, 1 SAL MED STOR ALTAN - 75 KM, 3 VÆRELSER

Økonomi *

Husleje

8.950,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
8.950,00 kr.
- Depositum
26.850,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
75 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
DEJLIG 3V, DELEVENLIG, 1 SAL MED STOR ALTAN - 75 KM, 3 VÆRELSER
HUSLEJE 8950 KR. FORBRUG AFLÆSER OG BETALER LEJER SELV MED MINDRE ANDET AFTALES MED UDLJER. 3 MDR. DEP. + 1 MDR. FORUDBETALT LEJE.

Lejligheden er perfekt som dele for 2, for parret eller for en lille familie som os. Boligen har en stor sydvestvendt altan. Fra ankomstterrassen eller reposen foran lejligheden træder du ind i et dejligt lyst køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer samt god plads til stort spisebord. Lige indenfor entredøren finder du et stort skab til overtøj og sko.

Fra køkken/alrummet er der adgang til det ene af lejlighedens 2 værelser, samt en mellemgang der fører frem til stuen. I mellemgangen er der både adgang til badeværelse med bruseniche og til boligens andet værelse. Begge soveværelser har store tøjskabe med spejl fra HTH som tilbydes med i huslejen. Endvidere er der stor skab til opbevaring som er indbygget langs væggen. Stuen er lys og rummelig med store vinduespartier og udgang til altan .
Gulvvarme i alle rum. Gratis parkering . Egen depotrum til hver bolig. Absolut en bolig der er værd at se !!

Søhusene ligger i Tilst, kun 6,5 km fra Aarhus C Gode indkøbsmuligheder i cykel afstand, samt gode busforbindelser til Aarhus C.

Byggeriet er fra 2015.

NY SUPER CYKELSTI TÆT VED BYGGERIET.

Boligfaciliteter:
- Altan
- Bad
- Depotrum
- Emhætte
- Fryser
- Komfur
- Køkken
- Køleskab
- Opvaskemaskine
- Toilet
- Tøjskab med skydedør og indmad

Ejendomsfaciliteter:
- Cykelparkering
- Parkering

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.