Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses familiebolig - Marienlundsgade, 8900 Randers

Økonomi *

Husleje

9.224,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
29.100,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
111 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Randers er én af Danmarks største byer, og ligger smukt placeret ved Gudenåen og Randers Fjord som indbyder til naturoplevelser i særklasse. Helt tilbage i middelalderen har Randers været en anselig by, og et vigtigt knudepunkt for handel. De historiske spor præger stadig bybilledet i dag, og det fremgår tydeligt gennem byens arkitektur, at Randers har fulgt med udviklingen. Byen har i dag et rigt erhvervsliv, videregående uddannelser, Regionshospitalet, og en bred vifte af fritidsaktiviteter. Randers byder desuden på et bredt spekter af shopping og kulturoplevelser for børn og voksne.

Ved afdelingen er der superdejlige grønne arealer ved siden af og en park med lækker legeplads og mulighed for at bevæge sig.

Remisen er et beboerhus med lokaler af forskellig størrelse (fra mødelokaler til 8-10 personer til en sal med plads til 200 personer) samt hal til værkstedsaktiviteter. Lokalerne kan lejes ud til alle.

Marienlundsgade:
Velkommen til det gode liv!

I Marienlundsgade får du en attraktiv funktionalistisk bolig, som er opført i gedigne og moderne materialer. Lejlighederne er store og lyse, og med højt til loftet. Du får en skøn bolig, beliggende i grønne områder og alligevel i gåafstand fra Randers centrum. Lejlighederne lever op til moderne standarder for det gode og bynære liv, som ikke blot ønsker en attraktiv bolig, men som også tager højde for hverdagens praktik, og mulighed for fritidsaktiviteter.

Lejlighederne har et åbent køkkenmiljø og er forsynet med komfur og emhætte og en komplet hårde- hvidevare pakke med vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine og køle- og fryseskab.

Der er elevator og porttelefon i ejendommen.

*Det er tilladt at holde én kat eller én hund.

Lejemålene i stueplan har terrasse og lejemålene på 1., 2. og 3. sal har altan.

Der er et 2-værelses lejemål på 3. sal, hvor der er en dejlig tagterrasse med udsigt over Randers Fjord.

Der er porttelefonanlæg ved hoveddøren.

I stueetagen er der indrettet pulterrum med hængelås tilpasset låsesystemet.

Der betales a conto-vand til udlejer.

Niels Brocks Gade:
I alle lejemål er der komfur, emhætte og forberedt til installering af vaskemaskine.

Lejemålene i stueplan har terrasse og lejemålene på 1., 2. og 3. sal har altan.

Der er fælles tagterrasse.

Der er porttelefonanlæg ved hoveddøren.

I kælderen er der indrettet pulterrum med hængelås tilpasset låsesystemet.

Der betales a conto-vand til udlejer.
Det er tilladt at have én hund eller én kat. Dog ikke kamphunde, som racerne Amstaff, Bullmastiff, Pitbull Terrier, Tosa Inu eller blandinger deraf. Udvendige- eller indvendige specialarbejder som f.eks. udestue, træterrasse, carport, hems og lign. kan risikere at blive fjernet i forbindelse med fraflytningen. Der kan også være indsat opvaskemaskine eller andre installationsgenstande, som ikke er en del af lejemålet.

Besked om nye lejeboliger i Randers?

Vi kan sende dig en email hver gang der kommer en ny ledig bolig i Randers. Det tager kun 10 sekunder at blive tilmeldt, og kan ligeså hurtigt stoppes når du har fundet en bolig.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.