Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Slotsgade, 3400 Hillerød

Økonomi *

Husleje

17.500,00 kr.

Forbrug
17.500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
52.500,00 kr.
- Depositum
52.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
147 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Hillerød er en gammel by, hvis historie kan spores helt tilbage til 1200. Frederiksborg Slot, som er bygget i 1560, er det historiske midtpunkt, men byen er ligeledes rig på oplevelser inden for musik, kunst, teater og film.
Den gamle og hyggelige gågade giver sammen med moderne indkøbscentre rig mulighed for shopping samt café- og restaurantbesøg.

Ejendommen er beliggende i den bedste ende af gågaden og ydermere udsigt til slottet og den store sø. Her er indrettet eksklusive lejligheder i varierende størrelser. Denne lejlighed er en 3-værelses på 147 kvadratmeter og består af god entrémed god plads til opbevaring. Fra éntreen er der adgang til badeværelse med bruseniche samt vaskemaskine og tørretumbler, 2 gode soveværelser samt lejlighedens rummelige stue. Stuen ligger i åben forbindelse med det lyse køkken og fra stuen er der adgang til lejlighedens dejlige altan.
Ejendommens stueetage samt kælder er udlejet til kendte koncepter som Noa Noa og Inspiration.

Hillerød ligger naturskønt i hjertet af det, der kaldes Kongernes Nordsjælland og er omgivet af Grib Skov. Byen er administrativt hovedsæde for Region Hovedstaden og tredjestørste by i denne del af Sjælland efter København og Helsingør. Der bor omkring 30.000 mennesker i Hillerød.
OBS. Billederne er fra en anden lejlighed i samme ejendom.
Det er muligt at leje en parkeringsplads til 625 kr. pr. mdr.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.