Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Frederiks Allé, 8000 Århus C

Økonomi *

Husleje

10.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
10.500,00 kr.
- Depositum
31.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
76 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
FREDERIKSBJERG

Flotte og lyse lejligheder med adgang til lækkert gårdmiljø

Her kan drømmen blive til virkelighed –du kan nu flytte ind i en nyopført og lækker lejlighed!

5 unikke boliger - her er alt lige fra 2 til 4 værelses lejligheder på 72 -132 m2 i en prisklasse fra kr. 9.900 til kr. 17.500.

Lys og spændende ejendom med god beliggenhed i Aarhus Centrum. Her er plads til det sociale på det grønne fælles terrasseareal, hvor ejendommens spændende og moderne arkitektur kan nydes i fællesskab.
Ligeledes kan boligerne vække interesse med de store vinduespartier der byder lyset velkommen i de store åbne rum.
Som beboer i centrum af Aarhus har du i sagens natur let adgang til alt –lige fra restaurations- og cafélivet i f.eks. Latinerkvarteret eller langs åen, til viften af kulturelle tilbud og selvfølgelig gode indkøbsmuligheder.

Der kun få minutters cykeltur til skov og strand, ligesom byens smukkeste og største park, Botanisk Have, kan nås med få tramp i pedalerne.
Med midtbyen som knudepunkt for den offentlige transport kan områdets beboere nemt og hurtigt komme rundt, uanset hvad vej turen går. Byens uddannelsessteder ligger i cykelafstand og banegården ligger få hundrede meter fra ejendommen.

Lejlighederne er store og indretningsvenlige. Køkkenet er fra INVITA og kvalitets hårde hvidevarer fra GRAM, hvor der bl.a. kan nævnes at lejlighederne har egen vaskesøjle.

Lejlighederne står klar til indflytning allerede

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.