Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Jagtvej, 2200 København N

Økonomi *

Husleje

17.750,00 kr.

Forbrug
1.400,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
53.250,00 kr.
- Depositum
53.250,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
116 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Boligen er beliggende på Jagtvej i cykelafstand til indre by og i gå afstand til fitness center og indkøbs muligheder.

Lejligheden er på 1. sal. Lejligheden byder på 3 gode værelser, hvor det ene værelse ikke fremgår på plantegningen, men er opsat imellem de to andre soveværelser og har adgang til lejlighedens gode altan. Lejligheden har en god stue i åben forbindelse med køkkenet, hvor der medfølger komfur, emhætte, ovn, køle/fryseskab og opvaskemaskine. Ydermere er der en god fordelingsgang med plads til overtøjet, samt et godt badeværelse med separat bruseniche. Der bydes også på gode opbevaringsmuligheder via det tilhørende kælderrum til lejligheden.

Lejligheden er klar til overtagelse efter aftale.

*Bemærk at billederne ikke er taget af/fra den pågældende bolig, og at udsigt m.v. derfor kan variere, samt at plantegningen mangler det sidste værelse.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.