Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Nimbusparken, 2000 Frederiksberg

Økonomi *

Husleje

18.900,00 kr.

Forbrug
1.200,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
18.900,00 kr.
- Depositum
56.700,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
109 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden er yderst godt disponeret med tre rummelige værelser med tilhørende skabsplads, et stort køkkenalrum, hvor der både er plads til spisesektion og sofahjørne og så er der tilmed udgang til hele to store altaner. Der bliver sat et nyt og stilrent køkken op i lejligheden og badeværelset bliver også renoveret med nye fliser og inventar inden indflytning.

Nimbusparken er beliggende midt i hjertet af Frederiksberg og har alt i nærområdet. Der er gode indkøbs- og transportmuligheder på Finsensvej og Peter Bangs Vej samt gåafstand til Fasanvej Metrostation. Ligeledes ligger Frederiksberg Have og Søndermarken indenfor gåafstand.
Ejendommen er opført i år 2004 i en høj kvalitet og har en yderst velfungerende ejerforening med gode fællesfaciliteter, såsom elevator, dørtelefon med videokamera, cykelkælder samt fælles have.
Der gøres opmærksom på, at plantegning kan være spejlvendt og udsigten kan

OBS. Der gøres opmærksom på, at billeder tilknyttet denne lejlighed er taget fra en lignende lejlighed og området, hvorfor plantegningen kan være spejlvendt.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.