Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Tove Mäes Vej, 2500 Valby

Økonomi *

Husleje

15.419,00 kr.

Forbrug
975,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
30.838,00 kr.
- Depositum
46.257,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
110 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. maj 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
I det nyere byggeri i Valby Maskinfabrik kaldet Allé Haven, udlejes denne skønne 4 værelses lejlighed med dejlig sydvendt altan.
Lejligheden indeholder: Lille entré, moderne badeværelse med flotte mørke fliser, væghængt toilet, bruseniche, helstøbt bordplade med integreret vask og skuffemodul under samt vask/tør.
Hvidt klassisk HTH køkken med mange skabe og alle hårde hvidevarer fra Whirlpool. Køkkenet ligger i åben forbindelse med en stor lys stue med udgang til en sydvendt altan.
3 gode soveværelser. Der er indbyggede skabe i 2 af dem.
Gulvvarme overalt og flotte ask lamelparket med mat lak.
Pulterrum findes også i lejligheden. Ekstra rum kan lejes i kælderen for 225 kr/md.
Elevator og mulighed for leje af p-plads i p-kælder for 530 kr/md.
Gården til byggeriet er indrettet grønt med plads til leg og ophold.
Drømmer du om at bo centralt i Valby med nem adgang til indkøb, skoler og offentlig transport, er Valby Maskinfabrik det helt perfekte område for dig. Den nye bydel i hjertet af Valby er skabt med udgangspunkt i F.L. Smidths gamle fabriksbygninger, der i mere end 100 år var en rå, pulserende åre i kvarteret og nu er under forvandling til bæredygtige rammer for nye generationer.
Når Valby Maskinfabrik, der findes i trekanten mellem Toftegårds Plads, Vigerslev Allé og Gl. Køge Landevej, er helt færdigt i 2020, bliver området en kombination af boliger, butikker, erhverv og skønne, grønne arealer med plads til både børn og voksne. Kort sagt en lille perle i hjertet af Valby.
FOTO er fra en prøvelejlighed.
Lejer må ikke stå i RKI.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.