Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Velindrettet 2-værelses i hjertet af Esbjerg

Økonomi *

Husleje

7.650,00 kr.

Forbrug
500,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
7.650,00 kr.
- Depositum
22.950,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
77 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
fra d. 1. juni 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne moderne lejlighed er nyetableret i 2014, og ligger på 1. sal i den markante hjørneejendom, der huser Matas på Torvet i Esbjerg.

Indgang sker fra Torvegade via en lys og bred trappeopgang med klinketrapper.

Lejligheden er indrettet med køkken og stue i åben forbindelse, og herfra er der adgang til den store vestvendte terrasse mod gården.

Køkkenet er fra Designa, i hvid højglans med en massiv lys granitbordplade og rigeligt med skabsplads. I køkkenet findes desuden alt i integrerede hårde hvidevarer, inkl. opvaskemaskine.

Der er generelt kræset for detaljerne, og lejligheden er bl.a. indrettet med flotte Dinesen Douglas trægulve, snedkerudførte radiatorskjulere og LED spots i alle opholdsrum.

Badeværelset er indrettet med bruseniche, vaskeskab, spejl m/integreret lys, vaskesøjle, hvide vægge og granit klinker, ligesom der også her er indbygget LED spots i loftet.

I soveværelset er der bl.a. indbygget skabsvæg med skydedøre med spejle.

Til lejligheden hører desuden dørtelefon.

INGEN HUSDYR TILLADT!

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.