Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

2 værelses lejlighed - Strandvejen, 2900 Hellerup

Økonomi *

Husleje

13.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
13.500,00 kr.
- Depositum
40.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
81 m²
Værelser
2 vær.
Indflytning
efter aftale
Lejeperiode
indtil 1. april 2021
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Charmerende velholdt 2-værelses møbleret lejlighed med 2 store altaner og kig til Øresund.

Lejligheden

Indeholder entré med god plads til overtøjet. Stort gennemgangsværelse bruges pt til kontor. Stor opholds / spisestue med udgang til stor altan mod øst, og kig til Øresund. Pænt køkken i hvide elementer og mulighed for spiseplads, nyt køleskab, ny keramisk kogeunit, ovn, opvaskemaskine. Mellemgang med skabsplads til velholdt badeværelse med gulvvarme samt vaskemaskine. Herudover har lejligheden et godt soveværelse med stor vestvendt altan beliggende stille og ugeneret med udsigt til gårdhaven og Ryvangskvarteret. Lejligheden har desuden stukkant samt gennemgående sildebensparketgulve.

Ejendommen

Ejendommen er centralt placeret i det attraktive ambassadekvarter og opført i år 1936, facaden netop nyrenoveret og nye altaner ( i alt for denne lejlighed kr. 350.000 som sælger har betalt)

Brugsret til eget kælderrum, fælles vaskeri, cykelkælder, og en hyggelig, vestvendt og stor have mod Ryvangskvarteret.

Området

Hellerup og nærområdet omkring Tuborg Havn m.m.... Shopping i Waterfront med gratis parkering i kælder og på Hellerups indkøbsstrøg og masser af design, Cafeer / spisesteder samt dagligvareforretninger. Området er perfekt til løbe eller cykle tur langs strandvejen langs Øresund samt badning ved Hellerup Strand eller Svanemøllen Strand, Cykelafstand til Indre By 25 min og Østerbro 15 min.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.