Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Tuborg Sundpark, 2900 Hellerup

Økonomi *

Husleje

30.000,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
30.000,00 kr.
- Depositum
90.000,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
138 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2019
Lejeperiode
indtil 1. april 2022
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Placering

På sin egen lille ø ligger denne lejlighed i den bedst placerede del af Tuborg Sundpark og i den sidste opgang mod Øresund. Her fra lejligheden er der vid udsigt til havneindløbet, så der er nok at se på hele døgnet. Desuden udsigt ind over Østerbro / Nordhavn, sejlklubben KDY's flotte restaurant samt Øresund. Det er sjældent en så unik lejlighed med denne beliggenhed i udbydes til salg.

Det er nu ikke bare udsigten, der imponerer. Selve lejligheden er nemlig flot indrettet med brug af kvalitetsmærker og de bedste materialer.

5 min gang til Waterfront med 2 dagligvarebutikker samt cafeer, tøjbutikker m.m og det nye Experimentarium med eksklusiv biograf.

Lejligheden
Fremstår i meget flot og velholdt stand.

Stor møblerbar entre med skabsvæg, og gæstebadeværelse med gulvvarme.

Gæsteværelse med fransk altan og udsigt til havneindsejlingen.

Stort HTH spisekøkken med alt i hårde hvidevarer (køl/fryseskab nyt) og udgang til terrassen og udsigt til indsejlingen.

Fra køkkenet bred åbning til kæmpemæssig stue (opholds-spisestue) med panoramavinduer fra gulv til loft. Fra syd siden udgang til den store terrasse med udsigt til indsejlingen og ind mod Østerbro / Nordhavn og Øresund. Fra nordsiden ligeledes med panoramavinduer fra gulv til loft og udgang til stor terrasse med udsigt ind over nordkysten samt Øresund.

Masterbedroom med fransk altan og udsigt op af nordkysten samt udgang til stort badeværelse med vaskesøjle og gulvvarme.

Overalt et flot lysindfald, højt til loftet, samt parketgulve med varme i stuegulvet.

Lejligheden har LED belysning i entre, badeværelser samt køkken, gardiner i stue og soveværelser og fremtræder yderst velholdt og indflytningsklar.

Ejendommen naturligvis udstyret med elevator og videodørtelefon med præsentable opgang, og aflåst parkeringskælder med egen parkeringsplads

Ejendommen har privat badebro

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.