Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

4 værelses lejlighed - Nørregade, 9000 Aalborg

Økonomi *

Husleje

9.600,00 kr.

Forbrug
1.325,00 kr.
Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
9.600,00 kr.
- Depositum
28.800,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
132 m²
Værelser
4 vær.
Indflytning
fra d. 1. juni 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Smuk lejlighed i det hyggelige Nørregade. Lejligheden indeholder fin entré, vinkelstue i åben forbindelse til flot lyst køkken. Fra køkkenet er der adgang til fint bryggers. Fra stuen kommer man ud i en lille fordelingsgang, hvor der er adgang til to værelser med skabe samt flot badeværelse. Fra stuen går der en trappe op til 1. salen, hvor der er et lækkert stort åbent rum med fjordkig og fritliggende bjælker. 1. salen kan benyttes som ekstra opholdsstue eller evt. soveværelse. Der er ligeledes udgang til lækker stor (privat) tagterrasse.

Køkkenet og badeværelset blev renoveret ultimo 2017. Inventaret er fra Invita i en lækker kvalitet, ligesom alle hårde hvidevarer, der er fra Siemens, blev udskiftet i forbindelse hermed.

Der er mulighed for leje af p-plads i baggården.

Lejemålet er fra lejers side uopsigelig de første 12 måneder. Husdyrhold tillades ikke. Bofællesskab tillades ikke.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.