Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses familiebolig - Johs. Høirupsvej, 5800 Nyborg

Økonomi *

Husleje

6.629,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud
25.517,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
115 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. april 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt
Ja
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Få en lejlighed i perfekt miljø tæt på strand og centrum.

Afdelingen er et godt og trygt sted at bo, lejlighederne er lyse og der er tilhørende store altaner. Hvis du ynder naturen, er her kun en kilometer til stranden, og bylivet kan hurtigt nås inden for ganske få minutter.

Bybussen kører lige til afdelingen, og Føtex og Rema ligger næsten lige ved siden af ejendommene.

De 92 boliger er bygget i 1974, nogle af lejlighederne indeholder både toilet og gæstetoilet. Lejlighederne er alle udstyret med komfur og køle/fryseskab.

Gode p-forhold og god lejeplads.

Til boligerne tilhører et pulterrum og vaskeri findes i afdelingen.

Som lejer har man også mulighed for at leje festsalen "Origo", hvor der er plads til max. 60 personer.

ANTENNE: Nyborg Almene Antennelaug leverer signal og man betaler direkte til Nyborg Almene Antennelaug. Der er tilslutningspligt og man vil modtage den eksisterende pakke ved indflytning. Informationsskrivelse udleveres af Servicecenter Nyborg. Det er tilladt at holde max 2 katte. Katten/kattene skal være øretatoveret/ørechippet samt steriliseret. Betaling for vask opkræves særskilt efter den enkelte lejers forbrug samtidig med huslejen. Betaling for vask er pligtig pengeydelse i lejeforholdet. A/C Forbrug består af a conto betaling til varme-, vand- og el-regnskab.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.