Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

3 værelses lejlighed - Amager Boulevard, 2300 København S

Økonomi *

Husleje

21.400,00 kr.

Forbrug, heraf:
- Varme
800,00 kr.
- Vand
400,00 kr.
- El

ukendt

- TV

ukendt

- Forbedringer

ukendt

- Diverse

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje
64.200,00 kr.
- Depositum
64.200,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
141 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
efter aftale
Møbleret
Nej
Husdyr tilladt
Nej
Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Denne skønne ejendom er beliggende lige ved langebro og midt mellem København K, Amager, Christianshavn og Islands Brygge. Ejendommen blev opført i 1906 og står utrolig smuk og velholdt. Til ejendommen hører en vidunderlig og aflåst gård, som ligger ugenert fra vejen og hvor der er plads til både leg og hygge.

Bygningen er i 5 etager og indeholder 16 boliglejemål på mellem 70 til 155 m2 og der er en smuk udsigt til Christianshavns Volde. Det er ikke tilladt at holde husdyr i ejendommen.

Lejligheden indeholder: Entré med skabe. Stort og lækkert køkken/alrum på ca. 42 m2 med alle hårde hvidevarer. I køkkenet er der direkte udgang til egen stor og solrig tagterrasse, og det er ydermere muligt er slå terrassedørene helt til side. Stort forældre soveværelse på ca. 19 m2 og ydermere et værelse på ca. 13 m2 med direkte adgang til et depotrum. Stort badeværelse med dobbelt bruseniche samt både vaskemaskine og tørretumbler.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.