Akutbolig.dk

Boligportalen, hvor du finder hjem

Lækker 3 værelses lejlighed med privat P-Plads

Økonomi *

Husleje

8.500,00 kr.

Forbrug

ukendt

Indskud, heraf:
- Forudbetalt husleje

ukendt

- Depositum
25.500,00 kr.

Detaljer *

Størrelse
80 m²
Værelser
3 vær.
Indflytning
fra d. 1. maj 2019
Møbleret

ukendt

Husdyr tilladt

ukendt

Bopælspligt

ukendt

Udlejer

Sagsnummer
123-333-32324
Telefon
XX XX XX XX
Email
kontakt@akutbolig.dk
Lejligheden er indrettet i nordisk minimalistisk stil og har lækre trægulve, gulvvarme over alt, genvex, praktiske fliser indenfor indgangen, i badeværelset og i en del af køkkenet. Vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine fra Siemens, lækre Grohe armaturer mm. Vinduer fra gulv til loft sikrer stort lysindfald så de lækre lejligheder optræder lette, lyse og indbydende. Der er skab/skabe i alle værelser og stor sydvendt altan. Der er endvidere elevator i ejendommen. Ring/skriv for fremvisning. Kildestrømmen bliver en del af et nyt grønt og børnevenligt boligkvarter med en helt unik placering.

Ejendommene ligger kun 10 minutters gang fra Aalborgs pulserende byliv med restauranter, shoppingmuligheder og kulturtilbud. Fra området er der nem adgang til det overordnede vejnet med E45 inden for 5 minutters kørsel. Samtidigt er der gode offentlige transportmuligheder og Kildestrømmen ligger kun 2 minutters kørsel fra Aalborg Banegård og Busterminal. Universitetet ligger også indenfor kort afstand, ligesom sportsfaciliteter mv i stor stil er indenfor gå afstand.

Klar pr. 1 april 2019 eller senere. Der er desuden lejligheder i 2 andre størrelse ledige.

* OBS

Information på boligportalen er kun vejledende. Der tages forbehold for fejl samt ændrede oplysninger. Udvalgt information kan være automatisk indsamlet, hvorved ubekendte fejloplysninger kan forekomme. Verificer altid lejemålets specifikationer og vilkår med udlejer. Kilden for det citerede er udlejer, herunder faktuelle beskrivelser, oplysninger og billeder i form af thumbnails mv. ifm. visning af ovenstående lejemål.